Vitalott's cycle of success

Wil je een strakker lijf, minder of meer kilo’s, een summerproof-body, wil je die fitmom zijn, meer energie, een vitalere levensstijl of gewoon een gezonder eetpatroon? Welk doel je ook hebt, wij helpen je dit op een gezonde manier te bereiken! 

Ons doel is je eigen body te leren managen met jouw doel als basis. Dit doen we in 12 weken volgens de stappen van Vitalott's cycle of success!

 

 

Gedurende het hele programma is er ondersteuning via WhatsApp

 

 

 

 

Voedingsschema

Het voedingsschema wordt samengesteld op basis van de bepaalde benodigde energie per persoon. Het voedingsschema bevat alle benodigde voedingsstoffen in de juiste verhoudingen. Er wordt rekening gehouden met de persoonlijke werk- en leefomstandigheden (denk hierbij ook aan spijswetten, allergieën, e.d.). Daarnaast wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met wat de client wel en niet lekker vindt.

 

Bewegingsschema

Ook bij het bewegingsschema wordt er rekening gehouden met wat de client wel en niet kan, en wel en niet leuk vindt. Zo is het op een lange termijn vol te houden.

 

Analyses & Evaluaties

De analyses en evaluaties zijn inclusief de metingen: gewicht, omtrek, BMI, vet%.

Naast de analyses&evaluaties uit het bovenstaande overzicht vraagt de coach om elke week op een zelfde tijd het gewicht te meten en door te geven samen met een foto van de voortgang.