Diner

Diner · 12. februari 2018
Heb je zin in Italiaans, of toch liever een Oosters maaltje? Met wat verschillende kruiden in huis krijg je dit zo voor elkaar. Soms vind ik het heerlijk om een 'pure' maaltijd te eten, snel klaar en niet te veel poespas!

Diner · 08. februari 2018
Mijn moeder kookte bij gelegenheden bijna altijd wel spaghetti. Ondertussen heeft mijn zus dit ook zo goed als overgenomen, en dan ook nog in een supergezonde, lekkere variant, vol met groentes! Bij ons gezin is deze pastasaus dan ook zeker favoriet, met penne, fussili, spaghetti, het kan allemaal! Probeer hem zelf!:)

Diner · 01. februari 2018
Als ik een avocado zie, denk ik direct guacamole, maar die bijbehorende nacho's zijn helaas niet zo gezond. Zin in een gezond Mexicaans diner met guacamole? check dan dit recept! Want deze enchilada's zijn eigenlijk nog veel lekkerder!

Diner · 29. januari 2018
Heerlijk om altijd iets in de oven te schuiven, even nog een paar dingetjes te kunnen doen, en dan wanneer het wekkertje gaat lekker aan tafel te kunnen schuiven! Deze combinatie is ook nog is supersimpel en lekker (en geen vieze pannen)!

Diner · 26. januari 2018
Inspiratie nodig voor een lekker gerechtje om je familie en/of vrienden voor te schotelen, of om even wat uitgebreider te kokkerellen in het weekend? Ontdek dit heerlijke gerecht!

Diner · 22. januari 2018
Een snelle Italiaanse doordeweekse pasta!