Fitmom

Fitmom · 07. maart 2018
Leuk dat jullie (weer) meelezen! Jullie zullen wel denken dit zal vast de week zijn dat het allemaal volgens plan en doelen is verlopen. NIET dus! Het begon helemaal goed tot dat wij 1 van de velen waren zonder water...
Fitmom · 28. februari 2018
Na even een weekje van een social media break zijn we weer terug! Het was niet alleen een break van social media, maar ook even van mijn ‘gecontroleerde’ voeding en workouts. Er zijn van die momenten dat je er gewoon even geeeeen zin in hebt, wat moet je dan doen; proberen door te zetten? Of even naar je lichaam luisteren, en het even geven waar het naar vraagt?
Fitmom · 14. februari 2018
Wat een week…. Ik zie nog steeds een paar keer per nacht de klok, en stortte gisteren dan ook even helemaal in. Oververmoeid en met een migraine aanval is er maar 1 plek en dat is mijn bed, hoe graag ik ook van alles wil, rust rust rust is soms zo belangrijk! Heb ik deze week nog een beetje gezond kunnen eten en wat beweging gehad? Aan beweging met die koters zeker geen gebrek, maar sporten?:)
Fitmom · 06. februari 2018
Wat een week! Ik voel me net Mozilla Firefox met 2175 tabs open (zo zien mijn laptop en telefoon er eigenlijk ook altijd uit). Ik heb behoefte aan orde en rust in mijn hoofd. Ken je dat gevoel dat je soms wordt geleefd en dat je het gevoel heb dat je constant achter de feiten aanloopt? Nou dat heb ik nu dus een beetje....
Fitmom · 30. januari 2018
Hoe zag mijn week er uit als ‘fitmom’? Ik neem jullie mee! Ik richt mij vooral op de aspecten van voeding en beweging want daar creëer je een fitmom mee! Zoals jullie in mijn vorige blog hebben gelezen wil ik wat kilo’s kwijt en het sporten weer wat oppakken. Hoe is dat mij deze week vergaan? Het allerbelangrijkste is dat ik tevreden op de week terug kijk, want bovenal, hoe gezond je ook eet, weegt, of hoeveel je ook sport, tevreden en gelukkig zijn is het aller- allerbelangrijkste.
Fitmom · 23. januari 2018
Fitmom Lot?