Fitmom · 07. maart 2018
Leuk dat jullie (weer) meelezen! Jullie zullen wel denken dit zal vast de week zijn dat het allemaal volgens plan en doelen is verlopen. NIET dus! Het begon helemaal goed tot dat wij 1 van de velen waren zonder water...
Fitmom · 28. februari 2018
Na even een weekje van een social media break zijn we weer terug! Het was niet alleen een break van social media, maar ook even van mijn ‘gecontroleerde’ voeding en workouts. Er zijn van die momenten dat je er gewoon even geeeeen zin in hebt, wat moet je dan doen; proberen door te zetten? Of even naar je lichaam luisteren, en het even geven waar het naar vraagt?
Fitmom · 14. februari 2018
Wat een week…. Ik zie nog steeds een paar keer per nacht de klok, en stortte gisteren dan ook even helemaal in. Oververmoeid en met een migraine aanval is er maar 1 plek en dat is mijn bed, hoe graag ik ook van alles wil, rust rust rust is soms zo belangrijk! Heb ik deze week nog een beetje gezond kunnen eten en wat beweging gehad? Aan beweging met die koters zeker geen gebrek, maar sporten?:)
Diner · 12. februari 2018
Heb je zin in Italiaans, of toch liever een Oosters maaltje? Met wat verschillende kruiden in huis krijg je dit zo voor elkaar. Soms vind ik het heerlijk om een 'pure' maaltijd te eten, snel klaar en niet te veel poespas!

Diner · 08. februari 2018
Mijn moeder kookte bij gelegenheden bijna altijd wel spaghetti. Ondertussen heeft mijn zus dit ook zo goed als overgenomen, en dan ook nog in een supergezonde, lekkere variant, vol met groentes! Bij ons gezin is deze pastasaus dan ook zeker favoriet, met penne, fussili, spaghetti, het kan allemaal! Probeer hem zelf!:)

Fitmom · 06. februari 2018
Wat een week! Ik voel me net Mozilla Firefox met 2175 tabs open (zo zien mijn laptop en telefoon er eigenlijk ook altijd uit). Ik heb behoefte aan orde en rust in mijn hoofd. Ken je dat gevoel dat je soms wordt geleefd en dat je het gevoel heb dat je constant achter de feiten aanloopt? Nou dat heb ik nu dus een beetje....
Diner · 01. februari 2018
Als ik een avocado zie, denk ik direct guacamole, maar die bijbehorende nacho's zijn helaas niet zo gezond. Zin in een gezond Mexicaans diner met guacamole? check dan dit recept! Want deze enchilada's zijn eigenlijk nog veel lekkerder!

Fitmom · 30. januari 2018
Hoe zag mijn week er uit als ‘fitmom’? Ik neem jullie mee! Ik richt mij vooral op de aspecten van voeding en beweging want daar creëer je een fitmom mee! Zoals jullie in mijn vorige blog hebben gelezen wil ik wat kilo’s kwijt en het sporten weer wat oppakken. Hoe is dat mij deze week vergaan? Het allerbelangrijkste is dat ik tevreden op de week terug kijk, want bovenal, hoe gezond je ook eet, weegt, of hoeveel je ook sport, tevreden en gelukkig zijn is het aller- allerbelangrijkste.
Diner · 29. januari 2018
Heerlijk om altijd iets in de oven te schuiven, even nog een paar dingetjes te kunnen doen, en dan wanneer het wekkertje gaat lekker aan tafel te kunnen schuiven! Deze combinatie is ook nog is supersimpel en lekker (en geen vieze pannen)!

Diner · 26. januari 2018
Inspiratie nodig voor een lekker gerechtje om je familie en/of vrienden voor te schotelen, of om even wat uitgebreider te kokkerellen in het weekend? Ontdek dit heerlijke gerecht!

Meer weergeven