· 

Fitmom week 4&5!

Balance = key!

 

Na even een weekje van een social media break zijn we weer terug! Het was niet alleen een break van social media, maar ook even van mijn ‘gecontroleerde’ voeding en workouts.

Er zijn van die momenten dat je er gewoon even geeeeen zin in hebt, wat moet je dan doen; proberen door te zetten? Of even naar je lichaam luisteren, en het even geven waar het naar vraagt?

Dit laatste was bij mij de afgelopen week het geval. Ik weet dat ik mijn patroon na een dipje weer op kan pakken, en dat is waar het om draait, balans!

 

Tot en met vorige week maandag ging het prima, en ik was er dan ook van overtuigd dat ik weer even een lekkere blog zou droppen, maar helaas, ik was ineens OP.

Ik had die week 4 keer gesport, redelijk gezond gegeten en het ging prima totdat ik ineens weer een slecht nachtje te pakken had en mijn lichaam er even geen zin meer in had.

Ik was moe, 3 dagen onwijze last van migraine(oftewel alleen maar onder een deken willen liggen maar niet kunnen in verband met het verzorgen en entertainen van de 3 aapjes), Deze aapjes zijn ook al 2 weken hun oortjes kwijt maar hebben daarnaast wel extra energie, en doen alles dat niet mag, daarnaast is e rook nog een babytje die van alles wil dat ze nog niet kan en daardoor gefrustreerd is, HELP!

Maar dat is niet het ergste, dat zijn toch wel die gedachten  en het gegoogle, van hoe dat op te lossenJ..

Tijdens deze gebeurtenissen had ik een heerlijke verjaardag van mijn zus in Amsterdam, ook nog een heerlijk etentje voor mijn moeder haar 60e verjaardag aan het strand, maar die dag erna ook nog eens de griep. Ik besloot nog even een weekendje het rustig aan te doen en even alle aandacht te richten op de kindjes, ze hebben tenslotte nu ook vakantie!

 

Uiteindelijk is de schade mee gevallen, en heb ik er maar een halve kilo bij gekregen.

Om  weer even mijn drive te vinden heb ik als leidraad een voedinsschema voor mijzelf opgesteld. Even 3 weken geen cheats maar even strikt, dan is de controle bij mij weer helemaal terug!

 

We gaan deze week lekker genieten van de vakantie, dat is het ook echt voor mij, want hell yeah, geen geheen en weer, het constant aan- en uitkleden van de kinders, en het ergste; het constant in de gaten houden van de klok. Ik hoop echt op een continurooster volgend jaar, dat zal hier voor heel wat meer rust zorgen....

 

Daarnaast heb ik vorige week niet helemaal stil gezeten, ik heb wat receptjes getest, met name ontbijtjes, en zal deze met jullie delen! 

Ook komt er nog wat leuks aan!

 

Benieuwd naar mijn voedingsschema? Volgende week geef ik een kijkje in mijn voedingsdagboek!

 

 

Tot volgende week!

Liefs, mama Lot

 

 

 

Heb je zelf moeite om na een dipje weer even je draai te vinden? Het is fijn als je een coach heb om op terug te vallen, die je net even dat steuntje in de rug kan geven. Meld je hier aan!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0